Ora

Bambus [Pogradec]

Bambus shampioni Pogradecit...Kush ka ndeshje me bast te lere koment heheheh [Read More]

Rosi [Shkoder]

Rossi ish kampioni fush-krujes.Tani ndodhet ne Shkoder.Ndeshja me e gjat me xhekun 1h 40m .. [Read More]

Capital BoNii [Durres]

Kampioni Durresit me mbi 90 ndeshje ktu dhe n maqedoni Shampionn absolut  [Read More]

  Pitbullat e Durresit

  https://www.facebook.com/Pitbull.Durres?ref=ts&fref=ts

  Ndeshje Me Qen

  https://www.facebook.com/Ndeshje.Me.Qen?fref=ts

  Offical Web Page

  https://www.facebook.com/Pitbull.Durres?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/Pitbull.Durres?ref=ts&fref=ts